Podcast

Mening i livet med fortællinger og livshistorier. Det er hvad jeg skaber og tilbyder i mit program voice4ever. Velkommen!

Du kan høre programmerne på din computer/mobil/tablet eller du kan downloade lydfilerne. Der kommer løbende flere podcast at vælge mellem og de er naturligvis gratis.

1 – Ole Jauch – 25 min – Fortid møder Nutid møder Fortid møder…

Lyt til kunstneren Ole Jauch, der fortæller om sin seneste kunstfotografiske udstilling og om hans tilgang til at arbejde med og være i det kreative. Spændende interview om kunst, følelser, lys, skygge, havet og nogle specielle bunkere i Nordjylland.

Download File

 

2 – Lillian – 20 min – METAsundhed

Lyt til Lillians gribende fortælling om hvordan hun slap fri fra invaliderende voldsomme gener ved hjælp af METAsundhed, som er den psykiske årsag til den fysiske sygdom.

Download File

 

3 – Emily Hahn – 14 min – www.emilykunst.dk

Hør hvordan togvogne endte med at blive til et hotel med kur og kultur. Dorte fortæller om Hotel Sidesporet og Emily fortæller om sit kunstneriske virke og udstilling på Hotellet.

Download File

 

4 – Tina Scheftelowitz – 3 min – Bæredygtig kulinarisk madlavning af kogebogsforfatter til SUVERÆN kogebøgerne

Hør forfatter og iværksætter Tina Scheftelowitz’ fortælling om, hvordan hun kreerer sanselig bæredygtig mad, og hvilke principper hun har, når hun tænker i bæredygtighed.

Download File

 

5 – Henrik Jørgensen – 22 min – www.henrikjoergensen.dk

Henrik mister ved et indbrud et lille maleri af en kvindelig model. Han havde altid passet omhyggeligt på det, da det betød meget for hans kunstneriske udvikling. I 19 år mærker han et lille stik af sorg når han tænker på det, men så sker der noget uventet…

Download File