Forløb

Normalt vil vi mødes hos den interviewede, men interviewet kan i visse tilfælde foregå telefonisk. Bemærk at vi bruger professionelt udstyr.
Når interviewet bearbejdes efterfølgende, har personen mulighed for at høre og kommentere på det, inden produktet færdiggøres.

Lydfilen tilpasses til sidst med korte musikklip eller lignende, som udvælges i samarbejde med den interviewede.

Standardydelserne omfatter følgende:

  • Transport – gratis inden for en radius af 10 km fra København
  • Forberedelse med den interviewede – ramme, kronologi, temaer, mv.
  • Interview
  • Bearbejdning af lydfilen i lydstudiet
  • Lydfilen høres igennem af den interviewede med mulighed for rettelser og kommentarer
  • Musikarrangement og sidste rettelser i lydstudiet
  • Fremsendelse af den digitale, færdigbearbejdede lydfil til kunden

Der tilbydes p.t. de følgende 3 pakker. Der er selvfølgelig mulighed for tilkøb og ændringer. Spørg venligst så vi kan aftale præcist, hvordan forløbet skal være.

Minder

Den korte pakke tilbydes for 1 750,- kr. til og med uge 42 (i stedet for normalpris 2 490 kr). Interviewet varer typisk 45 minutter og omhandler typisk få begivenheder. Den færdigbearbejdede optagelse er på maks. 30 min.

Minder+

Den mellemlange tilbydes for 2 490,- kr. til og med uge 42 (i stedet for normalpris 3 790 kr). Interviewet varer typisk 1½ time og kan omhandle flere begivenheder eller livsfortællinger. Den færdigbearbejdede optagelse er på maks. 45 min.

Livshistorier

Den lange historiepakke tilbydes for 2 940,- kr. til og med uge 42 (i stedet for normalpris 4 940 kr). Interviewet varer typisk 2½ timer og dækker typisk over et helt liv med mange historier. Den færdigbearbejdede optagelse er på maks. 70 min.

OBS: Alle priser er inkl. moms

 Kontakt via info@voice4ever.eu eller på tlf. (+45) 5150 8844